'Spiegel jij jezelf weleens?'

Voordat ik mijn reis begon naar een nieuwe visie voor mezelf en mijn bedrijf heb ik eens een paar keer goed in de spiegel gekeken en mezelf afgevraagd, wat wil ik nou echt? Hoe moet het anders? Maar hoe blijf ik toch mezelf?

Na het introduceren van mijn nieuwe logo ontving ik ontzettend gave reacties van jullie. Geweldig om te zien hoe positief jullie achter mijn stap naar vernieuwing staan. Een extra bevestiging dat ik de juiste beslissing heb genomen en dat het in de spiegel kijken me goed heeft geholpen. Dank jullie wel hiervoor!

Op dit moment werk ik vol energie aan een nieuwe website 🌐.
Het is een uitdaging om met mijn eigen creativiteit een goeie look & feel te creëren die professionaliteit uitstraalt maar ook de waarden goed weergeeft die voor mij, zowel op zakelijk als privé vlak, altijd de basis zijn.
Want ik geloof dat:

🌟 VERTROUWEN de basis vormt van alles wat we doen; het is het fundament waarop we bouwen.
🌟 CREATIVITEIT de sleutel is tot vernieuwing, verbinding en het omarmen van mogelijkheden die voor ons liggen.
🌟 AUTHENTICITEIT ons kenmerkt. Bij YVHCoaching kun je volledig jezelf zijn en werken we eraan wanneer je daarvoor kiest, een nog betere versie van
jezelf te worden.
🌟 ONTDEKKING het startpunt is om te achterhalen wat jouw verhaal is, wat je wilt bereiken en hoe je daar kunt komen. En daar help ik je heel graag bij!

Wat vraag jij je soms af wanneer je in de spiegel kijkt?

#YVHCoaching 🌱 #Zelfontplooiing #Teambuilding#talentenpaspoort #kernwaarden