Wat vonden zij ervan?

Omdat ik feedback altijd heel erg waardeer, vraag ik mijn cliënten altijd om een korte review op mijn diensten. Het kan een ervaring zijn m.b.t. hun coachtraject, het talentenpaspoort of de creatieve workshop.

Op deze pagina wil ik er graag een aantal met je delen.

Jolanda uit Alphen aan den Rijn: “Gelukkig, het ligt niet aan mij.” Dat is de bevestiging die ik van Yvonne op een prettige manier heb mogen ontvangen. Door middel van het Talentenpaspoort krijg je inzicht in wat jouw drijfveren zijn en dat deze bij iedereen anders zijn. Het is niet goed of fout, maar geeft inzicht in waarom je doet wat je doet. Conflicten of issues uit het verleden krijgen dan ineens een ‘aha’-moment dat je begrijpt waardoor deze ontstaan zijn. En dat het vooral niet iets is wat je moet veranderen aan jezelf. Je bent wie je bent en Yvonne helpt je dat op een zeer prettige manier ontdekken. Yvonne luistert zonder oordeel en neemt alle tijd om alle drijfveren toe te lichten. Het was een mooie bevestiging op mijn eigen ontwikkeling en ik zal Yvonne iedereen aanraden voor als je op zoek bent naar deze mooie bevestiging.

 

Roelanda uit Rhoon: ‘Ik ben 57 jaar en liep met vragen rond, wat zou ik nog kunnen betekenen in de maatschappij? Wat past bij mij in deze fase? Waar ben ik goed in en waarin niet? Zelf kom je er eigenlijk niet uit, totdat ik een talentenpaspoort heb mogen maken bij Yvonne. Ik kan het iedereen aanbevelen, al mijn vragen werden beantwoord en ik weet nu ook waar ik toch iedere keer tegen aan loop. De ervaring met Yvonne is heel professioneel en ze weet je precies op het juiste pad te krijgen met al je twijfels. Mocht je ook met vragen zitten, twijfel geen seconde en ervaar het zelf.

 

Lotte uit Middelburg: Het traject het talentenpaspoort wat ik bij YVHCoaching heb mogen volgen heb ik als verhelderend en helpend ervaren. Ik heb kunnen sparren over de dingen waar ik in vast loop en hoe ik dit in kleine concrete stappen aan zou kunnen pakken. Middels het talentenpaspoort kun je een koppeling maken met je drijfveren, denkstijlen en hoe je deze kunt inzetten om tot verandering te komen. Yvon is fijn in de omgang en kan je concrete handvatten geven waarmee je verder kunt. Hier wil ik haar ook enorm voor bedanken! Ook heeft het mij een stuk rust gegeven doordat ik de bevestiging heb gekregen dat sommige eigenschappen nou eenmaal bij jou als persoon horen. En dat deze eigenschappen maken wie je bent, dit hoeft niet te veranderen als het jou niet dermate belemmerd in de dingen die je wilt bereiken.

 

Amanda uit Rotterdam: ‘Na de beslissing te hebben genomen om niet met een baan te starten in een bepaald vakgebied wist ik niet zo goed wat ik nu wilde. Ik werd gewezen op het talentenpaspoort en zo kwam ik bij Yvonne terecht. Het talentenpaspoort gaf mij nieuwe inzichten maar ook bevestiging dat ik de juiste beslissing had genomen. Het gesprek met Yvonne was heel fijn en heeft mij op weg geholpen om een nieuwe weg in te sla

 

Alex uit Roosendaal: “Toen Yvon mij Het Talentenpaspoort voorstelde, was ik eerst sceptisch . Ik vind het persoonlijk soms namelijk nogal confronterend om met mijn neus op de feiten te worden gedrukt. Toen we door alle onderwerpen heen waren viel er een pak van mijn hart. Het Talentenpaspoort is namelijk een ontzettend goede afspiegeling van wat je nu echt wilt en waar je interesses en talenten daadwerkelijk liggen. Yvon heeft mij super goed begeleid om hier mijn weg mee te vinden“

 

Lisa uit Papendrecht: Ik heb bij Yvonne mijn ’talentenpaspoort’ in kaart gebracht. Yvonne kan op een luchtige manier uitleg geven over de resultaten en kan je inzicht geven op hoe je deze kunt interpreteren. Het gaat namelijk wat verder dan alleen resultaten analyseren. Ze heeft kennis van zaken maar luistert en denk ook graag met je mee. Bij Yvonne voel je je al snel op je gemak door de rust en gezelligheid die ze uitstraalt.

 

Petra uit Rhoon: ‘Het talentenpaspoort heeft mij weer een andere kijk op mijn talenten, valkuilen en persoonlijkheid gegeven. Het is fijn om samen met Yvonne het paspoort door te nemen en conclusies te trekken. Zij biedt de vrijheid, veiligheid, kennis en kunde om dat samen te doen.

Joyce uit Waddinxveen: ‘lieve Yvonne, bedankt voor de fijne gesprekken, je tips en adviezen en dat je mij hebt geleerd om alle “ballen” weer omhoog te houden! En uiteraard ook voor alle gezelligheid, kopjes thee en lekkere koekjes.’

 

Claudia uit Rotterdam: “Bij Yvonne heb ik het coachtraject gevolgd waar Het Talentenpaspoort onderdeel van was. Dit kwam op het juiste moment omdat ik het gevoel had mijn “interne kompas” kwijt te zijn qua werk maar ook privé. Waar haal ik energie uit, wat zijn mijn drijfveren, wat kost me en wie kost me energie, waar word ik blij van en van wat word ik blij?
Waar wil ik op verder borduren om dat nog verder uit te bouwen en waar moet ik afscheid van nemen omdat het me simpelweg teveel energie kost? Dit zijn allemaal vragen waar Het Talentenpaspoort mij antwoord op heeft gegeven.
Mocht jij ook met dit soort vragen zitten, dan kan ik je zeker het mooie coachingstraject van Yvonne aanbevelen. Zij gaat je zeker helpen om je kompas weer de goede richting aan te laten geven.”

 

Esther uit Poortvliet: Yvonne is als coach iemand die goed naar je luistert en de juiste vragen stelt om meer inzicht in jezelf te krijgen. Yvonne weet de juiste ‘pijnpunten’ te vinden waar je als persoon aan kunt werken om jezelf verder te ontwikkelen. De prettige en ontspannen sfeer laat het toe om eens goed na te denken waar je staat en waar je naar toe zou willen. De opdrachten ondersteunen je persoonlijke ontwikkeling en geven meer inzicht in je eigen gedrag. Mijn persoonlijk advies zou zijn om niet te wachten tot het mis gaat, maar neem eens tijd voor een moment van zelfreflectie, om zodoende problemen wellicht te voorkomen. Yvonne is een prettige coach die op een gezellige manier de realiteit onder ogen kan brengen.

 

Marcia uit Zoetermeer: “Lieve Yvonne, heel erg bedankt voor jouw hulp bij mijn zoektocht naar een nieuwe stap in mijn loopbaan. Jouw coaching heeft mij inzicht gegeven in wat ik zoek in mijn carrière en heeft mij een enorme zet in de goede richting gegeven.”