Coachingsdiensten Yvonne Van Hilten Coaching 

Zelfreflectie is de sleutel naar persoonlijke groei.

Voor wie is coaching zinvol?
Coaching is zinvol voor iedereen die bereid is om zichzelf te ontwikkelen. 

 

Een paar voorbeelden:

 • je bent jongvolwassen, net klaar met je studie. Je staat aan het begin van de volgende fase in je leven maar je hebt geen idee wat je wil of in welke richting je moet zoeken.
 • Je werkt al jaren bij hetzelfde bedrijf en vraagt je af of dit het is voor de rest van je werkbare carrière. Wat zou je nog willen, durf je nog wel te veranderen?
 • Je mist de uitdaging in je werk en haalt er geen energie meer uit.
 • Je hebt teveel ballen hoog te houden. De balans tussen werk en privé is ver te zoeken. Je gezin, je werk, je privé, het vraagt allemaal aandacht en jij denkt alleen maar..... 'HOE DAN?'

Allemaal hele goede redenen om eens in gesprek te gaan met een coach. 

 

Hoe voegt Yvonne Van Hilten Coaching in Rhoon iets voor jou toe? 
Door mijn coach- en levenservaring, creativiteit én kennis in te zetten in combinatie met het Talentenpaspoort laat ik jou je talenten ontdekken en krijg je inzicht in waar je potentieel ligt. 

 

Ik coach jou vanuit mijn praktijk aan huis waar mijn kernwaarden zichtbaar aanwezig zijn en waar:

VERTROUWEN de basis van alles is;

CREATIVITEIT zorgt voor vernieuwing, verbinding en het denken in mogelijkheden;

AUTHENTICITEIT ervoor zorgt dat je bij mij jezelf kunt zijn;

ik graag samen met jou ga ONTDEKKEN wat jouw verhaal is;

en... er altijd zelfgebakken lekkernijen zijn om van te snoepen.

 

Heb je zelf een locatie in gedachten, of wil je liever online gecoacht worden? Geen probleem. In overleg is veel mogelijk.

 

Wat kan ik je bieden?
Sowieso bied ik jou altijd maatwerk. Ik coach jou naar jouw behoefte. In een gratis intake bepalen we wat voor jou de beste route lijkt. Daarnaast is er een aantal mogelijkheden.

   wanneer je alleen inzicht in je talenten wil maar je zoekt verder geen verdieping, dan is alleen het Talentenpaspoort voor jou wellicht genoeg. Daaraan gekoppeld is altijd een 2 uur durend gesprek om het rapport uitgebreid te bespreken en het onderlinge verband tussen je drijfveren te ontdekken. Dit kan real life in mijn coachpraktijk aan huis of via een online sessie. Jij mag kiezen.

   Meer lezen over het Talentenpaspoort?

   Klik hier

   € 395,00

   (vrijgesteld van BTW)

   misschien ben je helemaal niet benieuwd naar je talent maar zit je in een periode van je leven dat je even niet weet hoe nu verder? Heb je een baan maar weet je niet of je daar tot je pensioen wil blijven of wil je gewoon iemand die een stukje met je meeloopt. Dan kun je ook voor losse coachsessies bij me terecht. We kijken waar je behoefte ligt en formuleren samen een punt aan de horizon waar we naartoe werken.

   € 90,00

   (vrijgesteld van BTW)

   ga je voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing? Wil je verdieping en aan de slag met je drijfveren, je uitdagingen en je valkuilen en wil je weten hoe je je talenten ten volle kunt benutten en hoe ze jou kunnen helpen? Dan raad ik je aan een coachtraject aan te gaan van minimaal 6 sessies. In dit traject gaan we jouw coachvraag onderzoeken, stel ik net even wat kritischer vragen dan je vrienden of familie doen, daag ik je uit aan de hand van oefeningen en diepen we verder uit waar jouw stagnaties vandaan komen. Dit traject is inclusief het Talentenpaspoort en een gratis intake

   € 1.450,00

   (vrijgesteld van BTW)

   Soms heb je het gewoon even nodig. Een gesprek met een onafhankelijk persoon die luistert, kritische vragen stelt en jou een spiegel voorhoudt. Dit zijn losse sessies van 1 uur. Deze sessies zijn exclusief het Talentenpaspoort.

   € 75,00

   (vrijgesteld van BTW)