Laatste nieuws van Yvonne van Hilten Coaching in Rhoon...

Woensdag 20 maart 2024

🎙️ Zo leuk! Onlangs werd ik benaderd door Omroep Wetering uit Schiedam voor een super leuk radiointerview in twee delen. Het eerste deel over mijzelf en 'My cup of tea  en het tweede deel over mijn coaching met Het Talentenpaspoort '!

Wat het extra leuk maakt, is dat de interviews zijn uitgezonden op verschillende lokale radio stations.

* Omroep Hoekse Waard - "RegioMagazine";

* Omroep Delft - "Delft en de regio" en in

* De late avond - een gezamenlijk project van 13 lokale omroepen

Heb je ze gemist? Geen zorgen, je kunt ze hier beluisteren. 

Laat me weten wat je ervan vindt! #coaching #Talentenpaspoort #OmroepWetering #Schiedam #radiointerviews 📻✨

Dit interview gaat over mijzelf en over de dingen waar ik blij van word.

Dit interview gaat over mijn coaching met Het Talentenpaspoort

Donderdag 7 december 2023

Vandaag was ik bij de Open Coffee Drechtsteden waar ik mijn pitch kon houden voor YVHCoaching. Ik werd gelijk gevraagd om een stukje te schrijven voor de nieuwsbrief. Nieuwsgierig? Lees hier meer: https://mailgigant.nl/index.php/campaigns/ff114ns3vd95c/web-version/mp822qx9snb73

Zondag 3 december 2023

Vandaag was ik in de uitzending van Steevast op Zondag, een populair radioprogramma bij onze lokale omroep. Een uur lang mocht ik praten over wat ik heel graag doe: coaching en alles wat daarmee te maken heeft.

Tijdens dit interview ga ik dieper in op onderwerpen als zelfontplooiing, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Ik deel waarom ik mijn beroep zo ontzettend gaaf vind en waarom ik geloof dat coaching een krachtig middel is voor groei, zowel op persoonlijk als op teamniveau.
Luister je mee? Ik heb mijn persoonlijke top 5 op mogen geven. Een die bestaat uit liedjes die wat mij betreft enorm goed passen bij het onderwerpt.

Klik op de link om te luisteren. Veel plezier!

https://soundcloud.com/user-400629044/steevast-op-zondag-3-december-2023-uur-2

#rtvalbrandswaard #zelfontplooiing #persoonlijkeontwikkeling #teambuilding #talentenpaspoort #yvhcoaching

Donderdag 16 november 2023

Met een klein beetje spanning maar tegelijk met gepaste trots onthul ik vandaag de fonkelnieuwe website van YVHCoaching! Voor mij was het een reis vol vernieuwing, ontdekking en inspiratie wat heeft geleid tot dit mooie resultaat.

Terwijl ik mijn bedrijf een frisse wind gaf en koos voor een nieuwe uitstraling, zijn er al zoveel gave en mooie dingen op mijn pad gekomen. 
Ik kan niet wachten om met jullie in gesprek te gaan en te ontdekken op welke manier ik een verschil voor jullie kan maken.

Dus, als je nieuwsgierig bent geworden, aarzel niet om contact met me op te nemen voor meer informatie. Jullie steun en betrokkenheid betekenen veel voor me!

Neem snel een kijkje op mijn splinternieuwe website en laat me weten wat je ervan vindt. Ik ben razend benieuwd naar jullie reacties en sta klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Veel plezier op de site en laat vooral van je horen!

Rating: 0 sterren
0 stemmen