Wat een waardevol cadeau!

Op 19-jarige leeftijd stond hij daar, met een glimmend VWO-diploma in zijn hand en een nieuwe wereld aan zijn voeten. Een studie, een studentenkamer, en bam, daar kwam de reality check: de gekozen studie was niet zijn ding. Dus, besloot hij de boel de boel te laten en een tussenjaar te pakken. Avonturen, vreemde gezichten, en lessen voor het leven - zijn rugzak zat ineens vol met onbetaalbare ervaringen. Maar goed, aan alles komt een eind, ook aan zo'n reisperiode. Daar sta je dan, aan het kruispunt van 'Wat nu?'

En toen waren daar een geweldige oom en tante. De tante volgde mij al een tijdje op social media en zag iets interessants: Het Talentenpaspoort. Ze dacht dat dit misschien wel iets voor hem kon zijn. Ze verwees hem naar mijn website, hij klikte, werd nieuwsgierig, en voilà, daar kwam het cadeau van zijn oom en tante. Een Talentenpaspoort - niet zomaar een geschenk, maar eerder een navigatiesysteem voor zijn eigen identiteit. Het hielp hem een stukje van zichzelf te ontcijferen dat hij allang vergeten was. De inzichten uit zijn paspoort fungeren nu als zijn GPS op de weg van zelf-herontdekking. Met of zonder hulp gaat hij op ontdekkingstocht en maakt hij keuzes die matchen met zijn innerlijke drijfveren. Mensen om je heen die begrijpen wat je nodig hebt en dat ook nog eens cadeau doen? Klinkt als een jackpot, toch? Na het gesprek dat wij over zijn paspoort hadden, gaf hij aan dat er veel leeftijdsgenoten zijn die hier iets aan zouden hebben.

Twijfel jij nog over een mooi kerstcadeau en herken je bovengenoemde situatie bij misschien een van je kinderen of kleinkinderen? Denk dan eens aan een Talentenpaspoort. Niet alleen een cadeau dat de feestdagen opfleurt, maar ook een soort GPS voor het levenspad. Bel me gerust voor meer info; ik vertel je er graag meer over en beantwoord al je vragen. En wie weet heb ik dan ook nog wel een cadeautje voor jou!

Ontdek meer over persoonlijke groei, talentontwikkeling en zelfontplooiing op www.yvhcoaching.nl.

#talentenpaspoort
zelfontplooiing
persoonlijkeontwikkeling
talentontwikkeling