Speedschilderen

Ben je op zoek naar een creatieve en dynamische manier om de band tussen je collega's, vrienden of familie te versterken, dan is mijn workshop 'Speedschilderen' echt iets voor jou!
Deze workshop is heel geschikt als teamuitje of als onderdeel van een MT Offsite.

 

Maar wat is dan speedschilderen eigenlijk?
Het doel is om als eindresultaat een uniek doek mee naar huis te nemen waarop jijzelf en al jouw collega's, vrienden, vriendinnen of familieleden iets hebben geschilderd wat zij typerend vinden voor jou of wat de relatie tussen jullie weergeeft.

Maar, er is een twist! Dit gebeurt wel binnen een bepaalde tijd! Tussen de ‘wissels’ door is er tijd voor een lekker hapje en kun je alvast nadenken over wat je op het volgende doek wilt neerzetten. Je kunt je creativiteit de volle vrijheid geven. 

 

De groepsgrootte
Omdat tijd in deze workshop een belangrijke rol speelt en we er rekening mee moeten houden dat iedereen op ieders doek mag losgaan, heeft de groep in principe een maximale grootte van 6 personen. Meer is zeker mogelijk maar dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Hoelang duurt het en wanneer is het?
Maximaal 4 uur en de datum is altijd in overleg.

 

Waar kun je deze workshop volgen?
Op iedere willekeurige locatie. Deze is altijd, net als de datum, in overleg. Misschien heb je zelf al een toffe plek in gedachten of wil je het gewoon bij je thuis. 

 

Jouw investering is
€ 42,50 per persoon

Dit is inclusief gebruik van alle materialen, home made lekkernijen, koffie, thee, fris en een welkomstdrankje. En natuurlijk gaat iedereen naar huis met zijn/haar persoonlijke unieke kunstwerk.