Zelfreflectie is de sleutel naar persoonlijke groei.

Waarom wil ik jou coachen?

Een vriendin van mij zei me ooit: "Yvon, ik vind eigenlijk dat iedereen zichzelf een coach moet gunnen". Zij zat in een periode van haar leven die, op zijn zachts gezegd, even niet heel makkelijk was en daardoor kwam ze bij een coach terecht. Ik kan haar mening alleen maar delen. Want soms hebben we het allemaal even nodig. Iemand die je een spiegel voorhoudt, vragen net even anders durft te stellen, je kritisch naar jezelf durft te laten kijken. Of iemand die samen met jou de dingen op een rijtje zet die je eigenlijk zelf al weet maar waar je in blijft ‘hangen’. Keuzes die je wil maken met betrekking tot werk of privé. Soms heb je net een andere visie op je eigen ideeën nodig om verder te komen daar waar je zelf vastgelopen bent. Ik ben er ook van overtuigd dat wanneer je naar jezelf durft te kijken én je jezelf ook echt wil zien, dit je uiteindelijk een rijker mens maakt. Dat je weet wie je bent, wat je talenten zijn en waar je voor staat waardoor je in de toekomst makkelijker keuzes kan maken die jou echt passen.

 

Hoe voeg ik iets voor jou toe? 
Door mijn coach- en levenservaring, creativiteit én kennis in te zetten in combinatie met het Talentenpaspoort laat ik jou je talenten ontdekken en krijg je inzicht in waar je potentieel ligt. Ik geef je inzicht in drijfveren, passies en rationele talenten (je denkstijlen) waardoor je nu en in de toekomst je keuzes kunt maken vanuit je echte talent en vanuit wie jij bent. Ik help jou deze mooie, misschien nog onbekende en spannende weg te bewandelen zodat jij je uiteindelijk thuis voelt komen bij je jezelf.

 

Voor wie is coaching zinvol?
Coaching is zinvol voor iedereen die bereid is om zichzelf te ontwikkelen. Het is voor iedere generatie op ieder moment een enorme toevoeging en daarom sluit ik niemand uit.

Een paar voorbeelden:

  • je bent jongvolwassen, net klaar met je studie. Je staat aan het begin van de volgende fase in je leven maar je hebt geen idee wat je wil of in welke richting je moet zoeken.
  • Je werkt al jaren bij hetzelfde bedrijf en vraagt je af of dit het is voor de rest van je werkbare carrière. Wat zou je nog willen, durf je nog wel te veranderen?
  • Je mist de uitdaging in je werk en haalt er geen energie meer uit.
  • Je hebt teveel ballen hoog te houden. De balans tussen werk en privé is ver te zoeken. Je gezin, je werk, je privé, het vraagt allemaal aandacht en jij denkt alleen maar..... 'HOE DAN?'

Allemaal hele goede redenen om eens in gesprek te gaan met een coach. 

 

Wat kan ik je bieden?
Sowieso bied ik jou altijd maatwerk. Ik coach jou naar jouw behoefte. In een gratis intake bepalen we wat voor jou de beste route lijkt. Daarnaast is er een aantal mogelijkheden.

  • Talentenpaspoort: wanneer je alleen inzicht in je talenten wil maar je zoekt verder geen verdieping, dan is alleen het Talentenpaspoort voor jou wellicht genoeg. Daaraan gekoppeld is altijd een 2 uur durend gesprek om het rapport uitgebreid te bespreken en het onderlinge verband tussen je drijfveren te ontdekken. Dit kan real life in mijn coachpraktijk aan huis of via een online sessie. Jij mag kiezen. *

 

  • Losse Coachsessie: misschien ben je helemaal niet benieuwd naar je talent maar zit je in een periode van je leven dat je even niet weet hoe nu verder? Heb je een baan maar weet je niet of je daar tot je pensioen wil blijven of wil je gewoon iemand die een stukje met je meeloopt. Dan kun je ook voor losse coachsessies bij me terecht. We kijken waar je behoefte ligt en formuleren samen een punt aan de horizon waar we naartoe werken. 

 

  • Coachtraject: ga je voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing? Wil je verdieping en aan de slag met je drijfveren, je uitdagingen en je valkuilen en wil je weten hoe je je talenten ten volle kunt benutten en hoe ze jou kunnen helpen? Dan raad ik je aan een coachtraject aan te gaan van minimaal 6 sessies. In dit traject gaan we jouw coachvraag onderzoeken, stel ik net even wat kritischer vragen dan je vrienden of familie doen, daag ik je uit aan de hand van oefeningen en diepen we verder uit waar jouw stagnaties vandaan komen. Dit traject is inclusief het Talentenpaspoort en een gratis intake. *

 

  • Speedsparren: soms heb je het gewoon even nodig. Een gesprek met een onafhankelijk persoon die luistert, kritische vragen stelt en jou een spiegel voorhoudt. Dit zijn losse sessies van 1 uur. Deze sessies zijn exclusief het Talentenpaspoort*
    * benieuwd wat jouw investering is, klik hier

 

 

Ik coach jou vanuit mijn praktijk aan huis waar mijn kernwaarden zichtbaar aanwezig zijn en waar:

VERTROUWEN de basis van alles is;

CREATIVITEIT zorgt voor vernieuwing, verbinding en het denken in mogelijkheden;

AUTHENTICITEIT ervoor zorgt dat je bij mij jezelf kunt zijn;

ik graag samen met jou ga ONTDEKKEN wat jouw verhaal is;

en... er altijd zelfgebakken lekkernijen zijn om van te snoepen.

 

Heb je zelf een locatie in gedachten, of wil je liever online gecoacht worden? Geen probleem. In overleg is veel mogelijk.

 

Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met me op.