'Het Latente Talent'

Ben je benieuwd naar het potentieel van je team?
Dan is deze workshop 'Het Latente Talent' een hele interessante!

 

Waarom dan?
Ieder individu en elk team bezit natuurlijke talenten die vaak onontdekt blijven. Ik geloof er in dat wanneer je mensen laat doen waar ze goed in zijn, dit niet alleen een positieve invloed heeft op individuen, maar ook op het succes van het team als geheel. 

In deze unieke workshop richten we ons op het verkennen en benutten van het potentieel van jouw team. Het is als het ware een foto van het hele team waarmee je de sterke punten en talenten van je team kunt afleiden.

 

Hoe werkt het?
Eenvoudig! Elk teamlid vult een online vragenlijst in om zijn eigen unieke Talentenpaspoort te krijgen. Al deze paspoorten worden verzameld in een Team Talentenpaspoort dat een waardevol inzicht biedt in de talenten van jouw team, samengesteld uit alle individuele resultaten. In een gezamenlijke teamsessie zorg ik ervoor dat jullie op een speelse en intuïtieve manier inzicht krijgen in de onderlinge samenwerking en verbanden van jullie team.

 

Wat is je investering?
Omdat de kosten afhankelijk zijn van een aantal factoren, zal ik voor deze workshop altijd een offerte uitbrengen. Het maximale aantal deelnemers aan deze workshop is 10. Heb je een groter team, dan ga ik altijd op zoek naar mogelijkheden.

Klaar om het potentieel van jouw team te onthullen? Neem dan vandaag nog contact met me op en zet de eerste stap op weg naar een succesvoller en gelukkiger team!