Aan het roer van je carrière met het talentenpaspoort

Terug aan het Werk met Nieuwe Energie: Ontdek de Kracht van het Talentenpaspoort

Na een heerlijke vakantie zit de eerste werkweek er alweer bijna op en ik voel me weer helemaal opgeladen. De rust en ontspanning hebben me goed gedaan, waardoor ik met frisse energie en inspiratie aan de slag ben gegaan.

Deze week begon ik met een ontmoeting met een gemotiveerde cliënt. Zijn vastberadenheid om weer aan het werk te gaan, werkte aanstekelijk. Samen hebben we gewerkt aan de hand van zijn Talentenpaspoort, een geweldig hulpmiddel om je ware drijfveren en talenten te ontdekken. Dit instrument richt zich op je potentieel en niet alleen op je huidige competenties, waardoor je sterker staat bij sollicitaties.

Toen ik vanochtend door LinkedIn ging, viel het mij op dat er binnen mijn netwerk helaas nog steeds heel veel mensen beschikbaar zijn voor werk. De mensen die nog steeds op zoek zijn naar werk, wil ik graag eens attent maken op het Talentenpaspoort. Net als veel van mijn collega’s toen, werd ik in 2016 boventallig bij ABN AMRO waar ik in Rotterdam als office manager werkzaam was. Vanuit de bank had ik de opleiding tot Mastercoach gevolgd, een Post HBO-studie bij het Europees Instituut. En uiteindelijk in 2019 ben ik mijn eigen coachpraktijk gestart en heb ik me laten certificeren tot Talentenpaspoort-coach.

Het Talentenpaspoort richt zich namelijk niet op competenties en op waar je nu staat, maar het richt zich vooral op jouw potentieel. De bouwstenen van je potentieel zijn je passies, je drijfveren en je denkstijlen. Omdat de arbeidsmarkt zich in de toekomst ook steeds meer wil gaan richten op de echte kwaliteiten en talenten van mensen en wat minder op de competenties, kun je met dit paspoort bij sollicitaties heel beslagen ten ijs komen.

Naast het helpen van cliënten, ben ik ook bezig met het verbeteren van mijn website en het maken van een goede planning voor de rest van het jaar. Het Talentenpaspoort krijgt hierin speciale aandacht, omdat ik geloof dat het voor iedereen een waardevolle toevoeging is.

Ik help jou graag om weer aan het roer van je carrière te staan. Ontdek je ware potentieel en neem de controle over je toekomst met het Talentenpaspoort.
Benieuwd wat het Talentenpaspoort voor jou kan betekenen?
Neem vandaag nog contact met me op en ontdek jouw ware potentieel!

hashtagCoaching hashtagPersoonlijkeOntwikkeling hashtagTalentontwikkeling hashtagVakantieHerstel hashtag