'I love it when a plan comes together'

Gecoacht worden is vaak een pittig traject maar tegelijkertijd zo ontzettend waardevol. 
Zelfreflectie is daarbij het keywoord. 
Vragen als: ‘ik heb mijn studie afgerond maar was dit wel de juiste keuze? Past dit wel bij wie ik ben als persoon?’ 
Hoe goed ken je jezelf en in hoeverre durf je ook toe te geven dat je daar soms wel eens aan twijfelt?

In welke periode van je leven je ook zit, nadenken over het nu én over je toekomst, wat je graag zou willen of waar je nu echt goed in bent, is altijd goed. 
Het houdt je scherp en het zorgt ervoor dat je dromen blijf houden. 
Soms is dat ook heel lastig omdat we geen idee hebben wat we nog meer kunnen of leuk vinden. Wat onze kwaliteiten of valkuilen zijn.

Herken je onderstaande gevoelens ook wel eens maar je hebt, om welke reden dan ook, nog geen actie ondernomen?
✅ Je hebt je studie afgerond maar twijfelt of hier je toekomst ligt.
✅ Je wilt graag (nog) meer energie van je werk krijgen.
✅ Je bent op zoek naar een manier om je werk interessanter te maken.
✅ Je weet zeker dat je nog meer uit jezelf kunt halen.
✅ Je bent op zoek naar verandering.

In mijn praktijk coach ik regelmatig mensen met dit soort vraagstukken en die de stap hebben genomen dit te gaan onderzoeken. Amanda had haar studie afgerond maar twijfelde enorm of ze wel de juiste keuze had gemaakt. Na de beslissing te hebben genomen om niet met een baan te starten in een bepaald vakgebied wist ze niet zo goed wat ze nu wilde. Ze werd gewezen op Het Talentenpaspoort en kwam zo bij mij terecht. Het Talentenpaspoort gaf haar nieuwe inzichten maar ook bevestiging dat ze de juiste beslissing had genomen. Ze vertelde haar verhaal en we namen dit mee in het gesprek waarin we al haar drijfveren onder de loep namen. We hebben verschillende mogelijkheden besproken waarbij ze haar studie toch goed kon gebruiken op een manier die aansluit op haar drijfveren. Inmiddels heeft ze een geweldige baan gevonden die aansluit bij haar passie.  💜 "I love it when a plan comes together" 💜 .

Zelf leer ik nog iedere dag waar mijn passie ligt en wat mijn kwaliteiten, valkuilen, sterke en zwakke punten zijn. Het Talentenpaspoort heeft mij hierin ontzettend veel inzicht gegeven en nog steeds pak ik het er regelmatig bij om situaties te beoordelen aan de hand van mijn drijfveren. Ik merk dat het ervoor zorgt dat ik nieuwsgierig blijf. Nieuwsgierig naar mijzelf maar ook naar hoe ik het anders of beter kan doen waardoor ik mijn energie blijf houden voor dat wat ik leuk vind. 


Waar zou jij meer energie voor willen hebben?
#passie #talentenpaspoort #zelfontwikkeling